>

Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op reserveringen gemaakt via www.fincabonanit.nl.

Tijdens uw verblijf stemt u ermee in zich te houden aan onderstaande voorwaarden. Alsu vragen heeft over het reserveren bij ons, neem dan contact met ons op voordat u een reservering plaatst.

Reserveringen en (aan)betalingen
Finca Bona Nit biedt haar gasten de mogelijkheid om een reservering online te plaatsen. De betaling is mogelijk via online betaling. Om een reservering bij ons te plaatsen, moet de hoofdgast minimaal 21 jaar oud zijn. Het maximale aantal verblijvende gasten per kamer wordt weergegeven in de kamerbezettingsgegevens op de website.

Wanneer de persoon die de reservering maakt verschilt van de hoofdgast die de bezetting op zich neemt, kan de persoon die de reservering maakt verantwoordelijk worden gehouden voor annulering, niet-aankomst en schade zoals uiteengezet. Alleen de hoofdgast en de genoemde medegast mogen de accommodatie en bijbehorende faciliteiten gebruiken, Eventuele derde bezoekers hebben alleen toegang met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Om een ​​reservering te garanderen, dient u een aanbetaling van 30% van het totale reserveringsbedrag direct te voldoen. Reserveert u binnen 6 weken voor de aankomstdatum dient u het totale reserveringsbedrag te voldoen. Minimaal aantal te reserveren nachten is 2 of meer en is gebonden aan verschillende seizoenen zoals aangegeven in de reserveringskalender.

Annuleringsvoorwaarden, aanbetaling en niet-aankomstvoorwaarden

Gasten die een reservering moeten annuleren, dienen zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Reeds betaalde aanbetalingen worden alleen geretourneerd in overeenstemming met de volgende voorwaarden;

-Annulering tot 6 weken of meer vóór de aankomstdatum in de maanden januari, februari, maart, april, mei, september, oktober, november en december = volledige terugbetaling van het totale reserveringsbedrag.

-Annulering vanaf 6 weken of minder tot de aankomstdatum in de maanden januari, februari, maart, april, mei, september, oktober, november en december = geen restitutie .

-Annulering tot 6 weken of meer vóór de aankomstdatum in de maanden juni, juli en augustus = restitutie van de aanbetaling, 30% van het totale reserveringsbedrag.

-Annulering vanaf 6 weken of minder tot de aankomstdatum in de maanden juni, juli en augustus = geen restitutie.

Gasten die niet aankomen, die om welke reden dan ook verhinderd zijn of niet kunnen komen, verbeuren hun aanbetaling en het volledige bedrag van de reservering is verschuldigd.

Het wordt aangeraden om een passende vakantie en/of annuleringsverzekering af te sluiten. In het zeldzame geval dat we uw reservering bij ons moeten annuleren, dient u er rekening mee te houden dat we niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor omstandigheden buiten onze controle en dat onze aansprakelijkheid jegens u beperkt is tot de terugbetaling van reeds betaalde bedragen.

Alle gasten gaan ermee akkoord om de privacy en rust van alle andere gasten, buren en de eigenaren te allen tijde te respecteren. We behouden ons het recht voor om een ​​reservering met onmiddellijke ingang te annuleren als gasten deze overeenkomst niet nakomen of andere gasten, buren of de eigenaren overlast bezorgen.


Inchecken uitchecken

Gasten moeten in- en uitchecken op de onderstaande tijden;

Check-in: vanaf 16:00 uur · Check-out: 10.00 uur op de dag van vertrek.


Waarborgsom

Voor gebruik van onze appartementen bent u als hoofdgast verplicht een waarborgsom te betalen voor eventuele schade die tijdens het verblijf wordt veroorzaakt door de hoofdgast of zijn/haar medegast. Dit omvat breuken, vlekken, schade aan objecten, meubels, apparaten, armaturen /fittingen en verlies van sleutels.

De hoogte van de borg is 250 euro. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij aankomst.

Tevens vragen wij uw credit card gegevens welke wij bij goed achterlaten van het appartement zullen vernietigen.

U dient u zich bij aankomst te kunnen identificeren d.m.v. een geldig paspoort of identiteitskaart.

Mocht er schade in welke vorm ook geconstateerd worden na afloop van uw verblijf, dan zal dit met de borg (worden verrekend. Eventuele overige schade hoger dan de borg zullen in rekening worden gebracht.

Indien er geen schade aan en/of verlies van eigendommen van Finca Bona Nit geconstateerd wordt, wordt na afloop van het verblijf de borg contant aan de hoofdgast terug betaald.

Verloren eigendommen

Bij verlies van sleutels van Finca Bona Nit wordt een bedrag van 35 euro per sleutel in rekening gebracht.

Eventuele verloren eigendommen, indien ontdekt en gevonden, achtergelaten door gasten tijdens een verblijf, worden gedurende een periode van 1 maand vastgehouden.

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid bij het vervangen van verloren voorwerpen. Wij bieden aan om eventueel verloren items via (aangetekende) bezorging te verzenden op kosten van de gast. ​​


Zwembad

Wij willen graag dat gasten kunnen zwemmen in een schoon en helder zwembad. Wij doen hiervoor ons uiterste best.

Als gast gaat u akkoord om alvorens van het zwembad te gebruiken, gebruik te maken van de aanwezige douche om body en/of zonnebrandcreme zoveel als mogelijk te verwijderen.

Badlakens voor gebruik aan het strand of bij het zwembad bij Finca Bona Nit dient u altijd zelf mee te brengen.


WiFi beleid


Waar WiFi-internettoegang wordt geboden, accepteren gasten dat deze toegang tot het internet eerlijk en op gepaste wijze wordt gebruikt.

De verstrekte internettoegang is bedoeld voor algemeen gebruik, zoals toegang tot internet, e-mail, berichten, sociale media, lichte video/muziek/mediastreaming.

Het is niet bedoeld of geschikt voor zware mediastreaming, online gaming, uitgebreide downloads/uploads.

Toegang tot illegale activiteiten of gebruik van ons netwerk voor illegale activiteiten is verboden en wordt gerapporteerd aan de lokale autoriteiten. ​


Roken

Roken is alleen toegestaan ​​in aangewezen gebieden zoals aangegeven in de accommodatie en als daarmee geen overlast wordt veroorzaakt aan andere gasten en/of eigenaar.


Huisdieren
​Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.


Parkeren

Waar parkeren op het terrein is toegestaan, accepteren gasten dat ze hun voertuigen op eigen risico parkeren.


Privégebieden

Op de Finca bevinden zich tevens de woning en terrassen van de eigenaar(s) welke enkel voor privégebruik van de eigenaar(s) bedoeld is en gebruikt mag worden. Er wordt bij aankomst duidelijk aangegeven welke gebieden/ruimtes dit betreffen. ​


Vuilnis

Vuilnis dient door u zelf naar gemeentelijke afvalverzamelplaatsen gebracht te worden.

Om overlast van dieren zoals mieren zoveel mogelijk te voorkomen, adviseren we u om ook tijdens uw verblijf dagelijks uw afval weg te brengen.

Eindschoonmaak

Vóór het uitchecken wordt het appartement gecontroleerd.

U dient zelf de dagelijkse schoonmaak van uw appartement te verzorgen.

Gasten verplichten zich het appartement bezemschoon en in complete, nette toestand achter te laten.

Dit betekent dat u de koelkast dient schoon te maken en terugzet op stand 1. Er mogen geen etensresten, flessen en blikjes achter worden gelaten.

Afval dient u (vooraf) zelf naar de gemeentelijke afvalverzamelplaats te brengen.

Tuin en ander meubilair dient u terug te plaatsen op de plaats waar u het bij aankomst aantrof.

Indien het appartement buitensporig vuil en/of niet in de zelfde toestand (met schade) als bij aanvang wordt verlaten, kunnen wij de extra kosten voor schoonmaak inhouden op de borg en/of in rekening brengen.

Uw persoonlijke gegevens en privacy

We zijn verplicht een register bij te houden van gasten ouder dan 18 jaar die bij ons verblijven, dit omvat volledige namen en nationaliteit, en/of paspoortnummers, plaats van uitgifte. Dit is in overeenstemming met de (Immigration (Hotel records) Order 1972).

Deze gegevens worden minimaal 12 maanden bewaard en in overeenstemming met de DPA (Data Protection Act 1998) en de GDPR (General Data Protection Regulation).

Ons beleid met betrekking tot de persoonlijke gegevens die u verstrekt als onderdeel van een reservering of onderzoek via deze website / of website van derden, inclusief de privacy van die gegevens, wordt uitgelegd en uiteengezet in ons privacybeleid.


Ons recht op annulering

We behouden ons het recht voor om elke reservering te annuleren zonder compensatie of terugbetaling als de voorwaarden zoals uiteengezet worden geschonden.